Navigáció átugrása.
Címlap  

Az előadás elmarad! (Francia nyelvű előadás középiskolásoknak)

miser.jpg
Időpont: 
2011 dec 15
Helyszín: 
Uránia Filmszínház
Szervező intézmény: 
AMERICAN DRAMA GROUP EUROPE

Alább olvasható a szervező levele:

Tisztelt franciatanárok!

 

Sajnos rossz hírt kell közölnöm a december 15-i budapesti “Les Misérables” előadásunkkal kapcsolatban.  Csak két tanártól kaptam pozitív visszajelzést a jegyárak esetleges megemeléséről (7-ről 11 euróra) az előadás megmentése érdekében. Ezért nehéz szívvel úgy döntöttem, lemondom az előadást.

 

Kérem fogadják el bocsánatkérésemet, főleg azok, akik már elkezdték összegyűjteni a pénzt. Sajnos a kis számú foglalás miatt nem tudnánk fedezni a felmerült költségeket. Sajnos nem tudok várni további visszajelzésekre, meg kellett hoznunk a végleges döntést.

 

Mindettől eltekintve látok jövőt francia nyelvű előadások szervezésében Magyarországon, szeretnénk még legalább 1 előadást elhozni Magyarországra egy későbbi időpontban. Sokkal előrelátóbb tervezést fog igényelni a szervezés, egy, mindenkinek megfelelő időponra. Sajnos december közepén sok iskola saját rendezvényekkel vagy vizsgáztatással van elfoglalva. Sajnos az időpont, melyet most a vezetőség a magyarországi előadásnak szánt, meglehetősen alkalmatlannak bizonyult a legtöbb iskola számára és az európai körút naptára annyira zsúfolt, hogy lehetetlennek bizonyult új dátumot találnunk. Biztos vagyok benne, hogy mindezeket figyelmebevéve a következő előadás jobb szervezéssel megvalósítható lesz.

 

Az American Drama Group Europe célja, hogy magas színvonalú angol, francia és spanyol nyelvű színházat a Föld minden sarkába eljuttassa. Ugyanakkor a kereslet és kínálat világában élünk. Értelem szerűen a francia és spanyol nyelvű színházi előadások iránti kereslet alatta marad az angol nyelvűekének. Előreláthatólag a jegyárak ennek megfelelően kissé magasabbak lesznek, az angol nyelvűekénél. Láttam, hogy van érdeklődés az előadásainkra, de sajnos csak magasabb jegyárakkal tudjuk ezeket megtartani.Meggyőződésem, hogy ilyen feltételek mellett rendszeresen fogunk tudni francia nyelvű előadásokat is tartani Önöknél.

Sajnálom a kellemetlenséget és remélem, hogy ahogy mi, úgy Önök sem fogják feladni és hisznek az  angol nyelvűn kívül más idegennyelvű színház jövőjében Magyarországon.

 

E szomorú hír ellenére kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog új évet kívánok!

 

Üdvözlettel,

 

Gunnar Kuehn