Navigáció átugrása.
Címlap  

Külföldi linkek

Az Európa Tanács Ifjúsági Központja, Budapest

IMG_8213.JPGAz Európa Tanács Budapesten működő ifjúsági intézménye.

UNESCO

unesco-2.jpgAz ENSZ oktatási, tudományos és kulturális szervezete.

Goethe Institut

goethe(1).jpgA Goethe Intézet intézményhálózata világszerte támogatja a német nyelv tanulását és tanítását, információt nyújt a német kultúráról, társadalmi és politikai életről.

EURIDYCE

EURYDICE(1).gifAz EURYDICE hálózata az oktatási rendszerekről, eredményekről, reformokról szóló információk elkészítésével és terjesztésével foglalkozik. Az EURYDICE-hálózat foglalkozik azokkal a tevékenységi körökkel is, melyek az oktatáspolitika közös súlypontjait jelentik Európában.

Centre International d'Études Pédagogiques

ciep 2(2).jpgA francia Oktatási Minisztérium egyik intézménye, tevékenysége középpontjában az oktatásügy és a nyelvek.

British Council

British_council.jpgInformációk a tanulási-nyelvtanulási lehetőségekről, angoltanulásról és angoltanításról, vizsgákról és egyebekről Nagy-Britanniában.

Európa Tanács

CoE_final.jpgAz Európa Tanács honlapja, hasznos információkkal.

Élő Nyelvek Európai Központja, Graz

ecml_fejlec_logo.gifAz Európa Tanács nyelvpolitikájának végrehajtásáért felelős Élő Nyelvek Európai Központja 1995 óta működik Grazban. A különböző szakmai szemináriumokon, műhelyekben nyelvpedagógiai, nyelvtanárképzési kutatásokat folytatnak, továbbképzéseket tartanak.

Európa Tanács Nyelvpolitikai Főosztály

eutanács nyelv.pol.főoszt..jpgAz Európa Tanács Nyelvpolitikai Főosztálya koordinálja és szervezi a tagországok nyelvpolitikával összefüggő kormányközi programjait.
Tartalom átvétel